Gå til hovedinnhold

GIGANTE SALMON AS: Avholdt ordinær generalforsamling

25/05/2022

GIGANTE SALMON AS: Avholdt ordinær generalforsamling
Bodø, 25. mai 2022

Det ble avholdt ordinær generalforsamling i Gigante Salmon AS onsdag 25. mai 2022 klokken 10.00 i selskapets lokaler. Samtlige beslutninger ble vedtatt i samsvar med styrets forslag.

Protokoll fra den ordinære generalforsamlingen følger vedlagt.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Helge E. W. Albertsen, adm.dir. Telefon: +47 480 47 613, E-post: helge@gigantesalmon.no

Rune Johansen, CFO Telefon: +47 988 44 724, E-post: rune@gigantesalmon.no

Om Gigante Salmon: Gigante Salmon er et landbasert lakseoppdrettsselskap med sitt første produksjonsanlegg under bygging på Lille Indre Rosøya i Rødøy i Norge. Selskapets akvakulturkonsept er basert på et gjennomstrømningssystem som kombinerer fordelene fra både konvensjonell og landbasert akvakultur, og eliminerer utfordringer knyttet til konvensjonelt sjøbasert oppdrett, dvs. lus og rømning, samtidig som dødelighet, utslipp, fôrsvinn og belastning på nærmiljøet reduseres. Se www.gigantesalmon.no for mer informasjon om selskapet.

Protokoll ordinær generalforsamling Gigante Salmon 25052022

Børsmeldinger

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.