Gå til hovedinnhold

GIGANTE SALMON AS: CFO Rune Johansen skal ha permisjon

17/03/2023

GIGANTE SALMON AS: CFO Rune Johansen skal ha permisjon

 

Bodø, Norge, 17. mars 2023

 

CFO Rune Johansen skal ha foreldrepermisjon i perioden 20. mars 2023 til og med 14. juli 2023.  Kristian Lorentsen vil fungere som CFO i Gigante Salmon AS under Johansens permisjon. Rune Johansen vil være tilgjengelig ved selskapets perioderapporteringer.

 

Kristian Lorentsen har master i regnskap og revisjon fra NHH, og en bachelor i økonomi og forretningsjus fra BI. Lorentsen har også gjennomført påbyggingsstudiet Akvafleks ved Nord universitet. Lorentsen har erfaring fra EY og Gigante Havbruk, og inngående kjennskap til Gigante Salmon.

 

Ved spørsmål, kontakt:

 

Helge E. W. Albertsen, CEO
Telefon: +47 480 47 613
E-post: helge@gigantesalmon.no

 

Rune Johansen, CFO
Telefon: +47 988 44 724
E-post: rune@gigantesalmon.no

 

Kristian Lorentsen, fungerende CFO

Telefon: +47 979 51 239

E-post: kristian@gigante.no

 

Om Gigante Salmon:

Gigante Salmon er et landbasert lakseoppdrettsselskap med sitt første produksjonsanlegg under bygging på Lille Indre Rosøy i Rødøy i Norge. Selskapets akvakulturkonsept er et gjennomstrømningssystem som ivaretar fordelene fra både konvensjonell og landbasert akvakultur, samt reduserer og eliminerer utfordringer knyttet til konvensjonelt sjøbasert oppdrett.

Se www.gigantesalmon.no for mer informasjon om selskapet.

 

Børsmeldinger

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.