Gå til hovedinnhold

GIGANTE SALMON AS: Innkalling til ekstraordinær generalforsamling

03/12/2021

GIGANTE SALMON AS: Innkalling til ekstraordinær generalforsamling

Bodø, 3. desember 2021

Det vil avholdes ekstraordinær generalforsamling i Gigante Salmon AS («Selskapet») den 17. desember 2021 kl. 10.00 i Selskapets lokaler i Sjøgata 21, 8006 Bodø.

Innkalling til generalforsamlingen vil bli sendt elektronisk eller pr. post til alle aksjonærer med kjent adresse, og er også vedlagt børsmeldingen og gjort tilgjengelig på Selskapets nettside https://gigantesalmon.no/.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Helge E. W. Albertsen, adm.dir.

Telefon: +47 480 47 613

Epost: helge@gigantesalmon.no

Rune Johansen, CFO

Telefon: +47 988 44 724

Epost: rune@gigantesalmon.no

 

Om Gigante Salmon:

Gigante Salmon er et landbasert lakseoppdrettsselskap med sitt første produksjonsanlegg under bygging på Lille Indre Rosøya i Rødøy i Norge. Selskapets akvakulturkonsept er basert på et gjennomstrømningssystem som kombinerer fordelene fra både konvensjonell og landbasert akvakultur, og eliminerer utfordringer knyttet til konvensjonelt sjøbasert oppdrett, dvs. lus og rømning, samtidig som dødelighet, utslipp, fôrsvinn og belastning på nærmiljøet reduseres.

Se www.gigantesalmon.no for mer informasjon om selskapet.

 

Innkalling til ekstraordinær generalforsamling:

Gigante Salmon AS – Notice to EGM – December 2021

 

 

 

 

 

Børsmeldinger

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.