Gå til hovedinnhold

GIGANTE SALMON AS: Innkalling til ordinær generalforsamling

09/05/2022

GIGANTE SALMON AS: Innkalling til ordinær generalforsamling

Bodø, 9. mai 2022 Det innkalles med dette til ordinær generalforsamling i Gigante Salmon AS (”Selskapet”) 25. mai 2022 kl. 10:00 i Selskapets lokaler i Sjøgata 21, 8006 Bodø.

Innkalling til generalforsamlingen vil bli sendt elektronisk eller pr. post til alle aksjonærer med kjent adresse, og er også vedlagt børsmeldingen og gjort tilgjengelig på Selskapets nettside https://gigantesalmon.no/.

Selskapets årsrapport ble offentliggjort 24. mars 2022 og er tilgjengelig på selskapets hjemmeside.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Helge E. W. Albertsen, adm.dir. Telefon: +47 480 47 613, Epost: helge@gigantesalmon.no

Rune Johansen, CFO Telefon: +47 988 44 724, Epost: rune@gigantesalmon.no

 

Om Gigante Salmon:

Gigante Salmon er et landbasert lakseoppdrettsselskap med sitt første produksjonsanlegg under bygging på Lille Indre Rosøya i Rødøy i Norge. Selskapets akvakulturkonsept er basert på et gjennomstrømningssystem som kombinerer fordelene fra både konvensjonell og landbasert akvakultur, og eliminerer utfordringer knyttet til konvensjonelt sjøbasert oppdrett, dvs. lus og rømning, samtidig som dødelighet, utslipp, fôrsvinn og belastning på nærmiljøet reduseres.

Se www.gigantesalmon.no for mer informasjon om selskapet.

Børsmeldinger

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.