Gå til hovedinnhold

GIGANTE SALMON AS: Invitasjon til presentasjon av Q2 2022

22/08/2022

Gigante Salmon inviterer til presentasjon av andre kvartal 2022 fredag 26. august klokken 10:00.

Presentasjonen holdes av administrerende direktør Helge E. W. Albertsen og finansdirektør Rune Johansen.

Under presentasjonen vil det være mulig å sende inn spørsmål som vil bli lest opp og besvart på webinaret.

Lenke til webinaret: https://gigantesalmon.no/investor/websendinger/#/gigante-salmon/quarterly-earning-reports-2022/3e95w0w4

https://gigantesalmon.no/investor/websendinger/#/gigante-salmon/quarterly-earning-reports-2022/3e95w0w4Kvartalsrapporten vil være tilgjengelig fra 26. august klokken 08:00 på selskapets hjemmeside, www.gigantesalmon.no og Oslo Børs, www.newsweb.no.

Et opptak av webinaret vil bli gjort tilgjengelig på selskapets hjemmeside.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Helge E. W. Albertsen, adm.dir. Telefon: +47 480 47 613

Epost: helge@gigantesalmon.no

Rune Johansen, CFO Telefon: +47 988 44 724

Epost: rune@gigantesalmon.no

 

Om Gigante Salmon: Gigante Salmon er et landbasert lakseoppdrettsselskap med sitt første produksjonsanlegg under bygging på Lille Indre Rosøya i Rødøy i Norge. Selskapets akvakulturkonsept er basert på et gjennomstrømningssystem som kombinerer fordelene fra både konvensjonell og landbasert akvakultur, og eliminerer utfordringer knyttet til konvensjonelt sjøbasert oppdrett, dvs. lus og rømning, samtidig som dødelighet, utslipp, fôrsvinn og belastning på nærmiljøet reduseres. Se www.gigantesalmon.no for mer informasjon om selskapet.

Børsmeldinger

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.