Gå til hovedinnhold

GIGANTE SALMON AS: Publisering av kvartalsrapport Q1 2022

05/05/2022

GIGANTE SALMON AS: Publisering av kvartalsrapport Q1 2022

Bodø, Norge, 05 Mai 2022.

Hovedpunkter for Q1 2022:

·      God framdrift i utbyggingen i Gigante Salmon Rødøy. Prosjektet er i henhold til vedtatte framdriftsplaner, og i tråd med planlagte og vedtatte kostnadsrammer.

·      Kontrakt for bolig- og arbeidsflåte er tildelt Endúr Sjøsterk, for levering i mai 2023.

·      Nøkkelpersonell ansatt. Kvalitetskoordinator Kristine Ødegård har lang erfaring fra havbruksnæringen og kommer fra stillingen som driftsleder i Silver Seed. Teknisk leder Kristian Aanes er maskinist med lang erfaring fra maritim sektor.

·      Sendt inn søknad om tillatelse til å etablere steinfylling i sjø sørøst av Lille Indre Rosøy, som muliggjør regenerering av strøm og ytterligere rensing av avløpsvann.

·      Forskningssamarbeid med LetSea AS, Fishbase Group AS og Tess AS om nanooksygenering.

 

Da konsernet fortsatt er i en utbyggingsfase, ble salgsinntektene i første kvartal tilsvarende fjoråret på 0 MNOK. Driftsresultatet ble tilsvarende driftskostnadene, -1,3 MNOK.

– Gigante Salmon er i en sterk, finansiell posisjon, med innvilget langsiktig finansiering både for utbyggings- og driftsfase, inkludert en arbeidskapital for oppbygging av biomasse på 140 MNOK. Vi er tilfredse med at investeringen og framdriften i Gigante Salmon Rødøy går i henhold til planen, og forventer fortsatt første utsett av smolt høsten 2023, sier CFO Rune Johansen.

 

I forbindelse med publiseringen av 1. kvartal 2022, inviterer Gigante Salmon til en presentasjon klokken 10:00. Presentasjonen holdes av administrerende direktør Helge E. W. Albertsen og finansdirektør Rune Johansen. Under presentasjonen vil det være mulig å sende inn spørsmål som vil bli lest opp og besvart på webinaret.

Lenke til webinaret: https://gigantesalmon.no/investor/websendinger/#/gigante-salmon/quarterly-earning-reports-2022/05e036et

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Helge E. W. Albertsen, adm.dir.
Telefon: +47 480 47 613
Epost: helge@gigantesalmon.no

Rune Johansen, CFO
Telefon: +47 988 44 724
Epost: rune@gigantesalmon.no

Rapporten for første kvartal 2022 er vedlagt denne børsmeldingen og publisert på selskapets hjemmeside: https://gigantesalmon.no/investor/rapporter-og-presentasjoner/

Om Gigante Salmon:
Gigante Salmon er et landbasert lakseoppdrettsselskap med sitt første produksjonsanlegg under bygging på Lille Indre Rosøya i Rødøy i Norge. Selskapets akvakulturkonsept er basert på et gjennomstrømningssystem som kombinerer fordelene fra både konvensjonell og landbasert akvakultur, og eliminerer utfordringer knyttet til konvensjonelt sjøbasert oppdrett, dvs. lus og rømning, samtidig som dødelighet, utslipp, fôrsvinn og belastning på nærmiljøet reduseres.

Se www.gigantesalmon.no for mer informasjon om selskapet.

Kvartalsrapport_Q1_2022[3]

 

Børsmeldinger

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.